Tennbriketter dugnad - Norsk kvalitetsprodukt

Tennbriketter fra Dugnadsdeal er et norsk kvalitetsprodukt produsert utenfor Ålesund. I tråd med vårt fokus på miljøsikkerhet og kvalitet, er det kun brukt naturlige og rene råvarer. En eske inneholder hele 250 briketter til utsalgspris 300 kroner per eske. Tennbriketter dugnad er supert for både idrettslag, korps, lag og foreninger, skoleklasser og russegrupper. Dugnadsdeals eksperter står klare til å hjelpe dere å nå deres mål, og gjennomføre en lukrativ og stressfri dugnad uansett hva formålet er.
1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

Inntekter til idrettsklubben

Tennbriketter dugnad er en fin måte å tjene penger til klubbkassen på. Å være en del av et idrettslag, eller klubb byr på fantastiske muligheter til å holde seg aktiv, og være en del av et fellesskap, både for unge og voksne. Samtidig vet vi alle at det å drive idrettsklubb, eller forening koster penger. Alt fra drakter, utstyr, cuper, turneringer og turer, til medlemskontingent kan være svært kostbart. Å arrangere salgsdugnad er derfor en flott måte å sikre at alle har råd til å være en del av idretten, uansett personlig økonomi. Samtidig kan dugnadsarbeid øke fellesskapsfølelsen, ansvarsfølelsen og tilhørigheten til klubben. Det er der Dugnadsdeal kommer inn i bildet. Gjennom å kjøre tennbriketter dugnad kan dere tjene store penger til idrettslaget. Gjennomføring av vår populære tennbriketter dugnad er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.
tennbriketter dugnad

Tennbriketter dugnad skoleklassen

Klasseturer er sosialt, lærerikt og kan skape minner for livet. De siste årene har det også stadig blitt mer vanlig å reise på utenlandsturer, eller aktive turer som rafting. Uavhengig av hvor dere tenker å reise, eller hvilke typer aktiviteter dere planlegger, er tennbriketter dugnad en enkel måte å tjene store penger til klassekassa. For både utenlandsreiser og turer i Norge vil kunne koste mange tusen kroner per elev.

Konsekvensen av det er at enkelte elever ikke vil kunne delta på turen hvis ikke det kjøres dugnad. Tennbriketter dugnad er en enkel dugnad å gjennomføre for alle i klassen, hvor elevene gjerne kan selge selv, ikke bare foreldrene. Vi anbefaler likevel å kombinere flere av våre populære produkter for å tjene mest mulig per kunde.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge.
tennbriketter dugnad

Tennbriketter dugnad russegruppen

Russetiden er et stort høydepunkt i livet, og noe de fleste har gledet seg til i mange år. 13 års skolegang går endelig mot slutten, og da er det tid for å feire. Samtidig vet vi alle at russefeiringen ofte blir en svært kostbar affære. Spesielt hvis dere har planer om russebuss, eller russebil. I tillegg kommer det utgifter til alt fra russelåter, klær, russelogo og bensin, til festivalpass og russekroer.

Med tennbriketter dugnad kan dere enkelt og risikofritt tjene store summer til russegruppen. Med en kombinasjon av flere av våre andre populære dugnadsprodukter, kan dere tjene nok penger til å dekke hele russefeiringen. Våre dugnadseksperter sitter klare for å hjelpe dere med alt dere måtte trenge. Fra å sette opp et skikkelig budsjett, til å velge hvilke produkter som passer best for deres målgruppe.

Hvordan gjør vi det?

Lurer dere på hvor mye penger dere kan tjene på tennbriketter dugnad, kan dere enkelt sjekke det i vår dugnadskalkulator på hjemmesiden. Der kan dere også legge inn flere produkter og sammenlikne, før dere bestemmer dere for hvilke produkter dere vil satse på. Dere kan enten bestille alt dere ønsker å selge på forhånd, eller selge først for så å legge inn bestillingen i etterkant.

Vår erfaring er at den første metoden sikrer mer lik deltakelse siden alle da må selge like mye hver, og det er mer forutsigbart når det gjelder hvor mye penger dere får inn på salgsdugnaden. Velger dere den andre metoden, kan det være lurt å sette et minimum antall solgte produkter per hode. På den måten sikrer dere mer lik innsats, og dere får oversikt over minimumsbeløpet dere kommer til å tjene på dugnaden. Lurer dere på noe i forkant, eller underveis i prosessen, står våre dugnadseksperter klare til å hjelpe dere med alt dere.
tennbriketter dugnad

Bestilling og levering

Når dere er klare til å bestille etter tennbriketter dugnad, legger dere enkelt inn antallet i det oversiktlige bestillingsskjemaet på nettsiden vår Dugnadsdeal.no. Her legger dere også inn ønsket leveringsadresse, og varene blir levert i løpet av kort tid. Husk å telle over varene når de kommer. Betalingen skjer først etter 14 dager, så dere har god tid til å få inn pengene før fakturaen skal betales.