FAQ
- trykk på spørsmålet for å få svar

Fristen på faktura er 14 dager fra varene er mottatt. Slik har dere mulighet til å selge varer først – så betale for dem.

Hos Dugnadsdeal får hver kunde egen kontaktperson. Kontaktpersonen sin oppgave er å veilede gruppen slik at salget går så bra som mulig.

Gruppen vil motta skriftlig salgstips og produktinfo, bestillingslister, samt materiell til å legge ut på sosiale medier. Disse verktøyene vil kunne gjøre prosessen enklere å gjennomføre.

Ja, dere har mulighet til å returnere varene inntil 14 dager fra de er mottatt. Retur av varer må avtales på post@dugnadsdeal.no. Det er også mulighet for å få utsatt fristen på faktura, slik at gruppen får muligheten til å tjene inn summen de har planlagt.

Varer leveres etter avtale med kontaktperson. Vanligvis er levringstid 1-5 dager fra bestilling. Vår sjåfør ringer på leveringsdagen når han vet eksakt tidspunkt for levering.

Varene leveres på ønsket privatadresse.

Vi leverer vanligvis varer etter skoletid (man-fre kl. 16-21). Dersom mottaker ikke er tilstede under leveringen, plasseres varene på oppgitt adresse på mottakers ansvar.

Dersom dere ikke tror dere får betalt faktura i tide, kan gruppen søke om utsettelse på post@dugnadsdeal.no. Søknad om utsettelse på skje senest 3 dager før opprinnelig forfall på faktura.


Dersom dere ønsker at deres kontaktperson skal ta kontakt, kan dere ta kontakt på mail direkte til deres kontaktperson, eller sende mail til post@dugnadsdeal.no. Etter endt dugnad må gruppen selv ta kontakt dersom de ønsker ytterligere oppfølging.

Sokkene består av 75 % polyester, 20 % spandex og 5 % elastan.

Vi har både hvite ankelsokker og lange, mørke sokker. Sokkene kommer i herrestørrelse (str. 40 – 44) og damestørrelse (str. 35-39).

Alt toalettpapir og tørkepapir fra Dugnadsdeal er kvalitetsprodukter bestående av 100 % nyfiber. Toalettpapiret er 3-lags papir og tørkepapir er 2-lags papir. Papiret er produsert i Sverige og er svanemerket og FSC-merket.

Tennbrikettene er ett norsk kvalitetsprodukt, bestående av 100 % naturlige og rene råvarer. Produktet har mange års holdbarhet og sammensetningen av produktets materialer gir brikettene en meget høy strålevarme og tørker ikke ut ved lagring over tid. Tennbrikettene er revet i endene for rask og effektiv opptenning.

En europall er 120 cm lang og 80 cm bred.

Ja, vi hjelper alle typer grupper med dugnader. Dugnadsdeal har levert dugnad til flere idrettslag og foreninger.

Ja, vi hjelper alle typer grupper med dugnader. Dugnadsdeal har levert dugnad til flere skoleklasser.