Russedugnad

Mange gleder seg til russetiden allerede før de begynner på videregående skole, og kommer raskt i gang med både planlegging og dugnader allerede i 1. klasse. Og det er veldig smart. Spesielt hvis dere har tenkt å kjøpe dyr russebuss, eller russebil. Russetiden kan fort bli kostbar med alt utstyr, russetreff, bensin, klær, og så videre. Det er derfor en stor trygghet å gå inn i russetiden uten økonomiske bekymringer.
1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer
Russedugnad har blitt mer og mer vanlig med årene, og vi i Dugnadsdeal har mange fornøye kunder som har gjennomført russedugnad med våre produkter. Vi hjelper dere å oppnå russefeiringen dere alltid har drømt om. Hvis dere ikke har drevet med dugnad før, hjelper vi dere gjerne med hele prosessen fra start til mål. Det første vi vil hjelpe dere med er å sette opp et skikkelig budsjett. Deretter kan vi hjelpe dere å velge riktige salgsprodukter som passer til russedugnad. Vi anbefaler å velge mer enn ett produkt i hver russedugnad, slik at dere kan tjene mest mulig penger per kunde.

Våre produkter

Vi har flere godbiter å velge mellom som alle har høy kvalitet, og ikke minst høy fortjeneste. Dere kan velge mellom toalettpapir, tørkeruller, tennbriketter, sokker, mikrofiberkluter og gratulasjonskort. Lurer dere på hvor mye penger dere kan tjene i hver runde på de ulike produktene? Bruk vår fortjenestekalkulator på hjemmesiden, så vil dere se nøyaktig hvor mye dere kan tjene og justere bestillingen deretter. Vi i Dugnadsdeal er opptatt av kvalitet og miljøsikkerhet i alle ledd, også når det gjelder produktene våre. Derfor har vårt toalettpapir og våre tørkeruller EU Ecolabelet og Svanemerket. Kjører dere flere runder med russedugnad får dere også erfaring med hvilke produkter deres kundegruppe er mest begeistret for, og hvilke produkter dere selv synes er lettest å selge.
russedugnad

Tips og råd

Kanskje er det vennegjengen fra barneskolen som nå går russetiden i møte, eller en gjeng med nye venner som gleder seg til fest, moro og minnerike opplevelser. For å sikre at ikke russetiden blir fulle av konflikter, misforståelser, og at vennskap ender i uvennskap, vil vi råde dere til å opprette minst én økonomiansvarlig. Ved store summer, for eksempel i forbindelse med russebuss, kan det lønne seg å ha to ansvarlige som kan hjelpe hverandre. I tillegg gjør det prosessen med russedugnad smidigere hvis dere har en person som fungerer som kontaktperson, og som tar seg av det administrative. Russegruppen bør også bli enige på forhånd om hvilke produkter dere vil selge, og hvor lang salgsperioden skal være. Vi anbefaler også på det sterkeste å sette opp et ordentlig budsjett, noe vi gjerne hjelper dere med. Det kan også være lurt å høre med tidligere russ hvilke erfaringer de har gjort seg, og foreldre kan faktisk også ha noen gode ideer og livserfaring det kan være greit å benytte seg av.
russedugnad

Bestilling og betaling

Det er to ulike måter dere kan kjøre russedugnad på. Dere kan enten velge å bestille et fast antall varer på forhånd. På den måten vet dere hvor mye penger dere tjener på russedugnad, og det kan være lettere å motivere alle på gruppen til å selge sin andel. Den andre måten å drive russedugnad på er å selge først, og så bestille det dere har solgt når salgsperioden er ferdig. Vi ser imidlertid at det blir større forskjeller innad i gruppen på den måten ved at enkelte selger veldig mye, mens andre gir opp litt for fort. Velger dere den sistnevnte løsningen kan det være lurt å sette opp et minimum antall produkter som skal selges per person, slik at alle vet hva de skal strekke seg etter. Dette sikrer også et mer jevnt salg mellom alle som utfører russedugnad i gruppen.

Bestillingene legges inn i vårt enkle bestillingsskjema på hjemmesiden, og varene blir levert kort tid etter til ønsket leveringsadresse. Fakturaen blir sendt ut etter at dere har mottatt varene, og dere har deretter 14 dagers betalingsfrist. Det gir dere tid til å tjene inn pengene uansett hvilken løsning dere velger, og dere unngår derfor at noen må legge ut fra egen lomme. Husk å telle over varene når de ankommer. Bestiller dere for eksempel store mengder toalettpapir og tørkeruller, er det også lurt å sjekke at dere har lagringsplass til alt før dere får solgt det.