Dugnadsdeal – Vi gjør dugnad enkelt

Dugnadsdeal AS ble stiftet på Sørlandet sommeren 2017. Selskapet har hele veien hatt som mål å bli en betydelig aktør innen dugnad for alle som trenger å tjene penger til lag, foreninger, skoleklasser, korps og russegrupper. Siden oppstarten har vi opplevd stor vekst og vi kan med glede si at vi i dag er en av landets ledende aktører innen salgsdugnader.

1
Kalkulator

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Vi har fornøyde kunder fra sør til nord. Fra vårt hovedkontor sentralt i Oslo har vi et godt system og gode rutiner, som gjelder fra første kontakt med kunden, til levering av varer og oppfølging i etterkant. Vi i Dugnadsdeal gjør vårt beste for at salgsdugnaden skal bli så stressfri og effektiv som mulig, og som sikrer ditt formål mest mulig penger samtidig som kundene deres er fornøyde. Vi har derfor miljøsikkerhet, kvalitet i alle ledd og kundetilfredshet som vårt hovedfokus.

dugnadsdeal

Våre beste tips og råd

Dugnadsdeal har en rekke gode tips basert på våre kunders, og vår egen erfaring, som vi gjerne deler med dere. Det første er å sette opp et skikkelig budsjett slik at dere vet hvor mye penger som må samles inn totalt, og hvor mye penger det blir per hode. Hvis det er store summer det er snakk om, vil det lønne seg å dele opp dugnaden i flere omganger. Spesielt hvis ikke det er så stor gruppe som skal selge varer, som for eksempel en russegruppe. Uansett størrelse på dugnadsgruppen bør det opprettes en økonomiansvarlig (eller to), og en dugnadsansvarlig som kan fungere som kontaktperson, og ta seg av det administrative.


Det vil gjøre dugnadsprosessen smidigere og mer effektiv. Vi ser også at det lønner seg å kombinere flere produkter i samme salgsdugnad, som for eksempel dopapir og tørkeruller, men gjerne mer enn to. Tallene viser at de fleste kjøper mer enn ett produkt hvis det er mulig, og da tjener dere mer penger på hver enkelt kunde enn hvis dere bare kjører ett produkt av gangen. Vi vil også anbefale i de fleste tilfeller at flertallet i gruppen er enige om hvilke produkter som skal selges, og hvor lang salgsprosessen skal vare. Dette sikrer at alle engasjerer seg mest mulig i dugnaden. En måte å løse det på er å komme med to eller tre ulike forslag, som folk kan stemme over.


Dere må også bestemme dere om dere skal bestille et fast antall produkter på forhånd, eller om dere skal selge varer og så legge inn bestillingen hos Dugnadsdeal. Vi ser at de som bestiller varene på forhånd generelt tjener mer penger, og at de medvirkende gir det lille ekstra for å selge alle sine produkter. Hvis dere velger det andre alternativet, vil vi råde dere til å bli enige om et minimum antall produkter som skal selges per person.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge.
dugnadsdeal

Dugnadsdeal er her for dere

I Dugnadsdeal er vår førsteprioritet kvalitet i alle ledd, også i produktene våre. Derfor har blant annet vårt toalettpapir og våre tørkeruller EU Ecolabelet og Svanemerket. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer og kjemikalier som brukes, og til god holdbarhet. Men kvalitet for oss betyr også at din opplevelse som kunde er god helt fra første kontakt. Hvis dere aldri har drevet dugnad før kan vi hjelpe dere med alt fra A til Å, og være en god støttespiller gjennom hele prosessen. Uansett hvilke behov dere har, kan vi skreddersy et opplegg som passer perfekt.


Våre dedikerte dugnadseksperter i Dugnadsdeal er klare til å bistå dere 24/7, og ønsker å bidra til at dere når målet deres så fort som mulig. Vi ønsker også at dugnaden blir en positiv opplevelse for alle involverte, og hjelper dere gjerne med å lage en gjennomføringsplan og et skikkelig budsjett slik at dere som gruppe skal få best mulig fortjeneste. Dere kan selv enkelt sjekke hva dere kan tjene ved å bruke fortjenestekalkulatoren på hjemmesiden vår. Å regne ut fortjenesten på forhånd kan fungere som en ekstra motivator, og være fin informasjon å ha når dere skal informere resten av gruppen om hvilke valgmuligheter dere har, og hvor mye dere har mulighet til å tjene på de ulike produktene.


De fleste idrettslag, skoler, russegrupper, lag og foreninger er i dag helt avhengige av å gjennomføre dugnader en eller flere ganger i løpet av et år. Vi i Dugnadsdeal ønsker at det skal være en god opplevelse i stedet for at føles som en belastning. Vi vet hvor hektiske liv de fleste har, og har derfor laget et konsept som er enkelt og effektivt, og som gir god fortjeneste. Vi leverer til kunder over hele landet, så kontakt Dugnadsdeal i dag, og kom i gang med å tjene penger til ditt formål.