Alt du trenger å vite om dugnad

Er det ett ord alle i Norge har et forhold til så er det ordet DUGNAD. Ordet er opprinnelig norsk og ligger praktisk talt innprentet i vår natur og folkeånd. Dugnad har i lang tid vært helt sentralt i den norske kulturen, og i 2004 ble til og med ordet «dugnad» kåret til Norges nasjonalord. Å delta på dugnad betyr at man bidrar til fellesskapet, og er tuftet på frivillig innsats som kommer flertallet til gode.

1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

Vi gjør dugnad enkelt

Å drive dugnad kan likevel være en krevende øvelse, spesielt hvis du ikke har arrangert dugnad før. Vi i Dugnadsdeal står derfor klare til å hjelpe deg med alt du trenger for å gjennomføre en stressfri dugnad, som gir deg det du trenger for å samle inn nok penger til ditt formål. Dugnadsdeal er et firma med dedikerte dugnadseksperter, som gjør alt vi kan for at du og din gruppe skal få mest ut av arbeidet dere legger ned.


Vi skreddersyr pakker til hver enkelt gruppe og formål, og gir dere tett oppfølging underveis. Vi hjelper dere med å lage en gjennomføringsplan og sette opp budsjetter slik at dere oppnår størst mulig fortjeneste med minst mulig arbeid. Alle våre populære dugnadsprodukter har god fortjeneste og er lette å selge. Våre dugnadseksperter er tilgjengelige 24/7, og vil hjelpe dere så fort som mulig med det dere måtte lure på.

dugnad

Dugnad likestiller alle

Dugnad kan utføres av russegrupper, idrettslag, korps lag og foreninger, eller skoleklasser, og går ut på at alle personer i gruppen gjør en individuell innsats for å tjene inn penger til fellesskapet. Noen blir kanskje sure når en ny dugnad står på for tur. Da er det viktig å minne dem på at å delta på dugnad i form av å selge dugnadsprodukter, eller ved å ta ulike dugnadsjobber som varetellinger eller ryddejobber på arrangementer, bidrar til at alle får delta i idretten, på skoletur, eller i russegruppa uansett sin personlige økonomiske situasjon.


De siste årene, med unntak av perioden under pandemien, har det blitt mer og mer vanlig at skoler reiser på klassetur til utlandet. Dette er som regel en meget innholdsrik opplevelse for elevene, og bidrar til nye erfaring og minnerike opplevelser. Baksiden av medaljen er imidlertid at en slik skoletur ofte blir relativt dyr med en pris på flere tusen kroner per elev, og foreldre har naturligvis ikke lik inntekt eller like muligheter til å bidra økonomisk.


En felles dugnad med mål om å tjene penger til klassen er da en rettferdig måte å likestille alle på, uavhengig av hva foreldrene tjener. Det å ha dugnad for å finansiere klasseturen gjør det altså mulig å sende elever på skoletur til tross for at det er store forskjeller i foreldrenes økonomi, og gjør at ulikhetene ikke blir like synlige. Det samme kan gjelde for å bli med på russebil, eller reise på turneringer og turer med idrettslaget.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge.

dugnad

Miljøbevissthet og god kvalitet

I Dugnadsdeal har vi kvalitet som førsteprioritet. Kvaliteten vi tilbyr skal være synlig i alle ledd, også når det gjelder våre produkter. Derfor er Dugnadseals doruller og tørkeruller EU Ecolabelet og Svanemerket. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer og kjemikalier som brukes, og til god holdbarhet.

Velg mellom ulike produkter

Dugnadsdeal tilbyr en rekke forbruksvarer som alle husstander trenger, som gjør det enklere å omsette. Velg mellom toalettpapir, tørkepapir, sokker, tennbriketter, mikrofiberkluter og gratulasjonskort. Vi anbefaler å selge de ulike produktene i kombinasjon, slik at dere kan tjene mest mulig penger på samme kunde. Dere kan enten velge å ta opp bestilling på produktene før dere legger inn bestillingen hos oss, eller bestille et fast antall varer for så å selge det dere har bestilt. Vi opplever at de gruppene som bestiller et fast antall per person ofte tjener best, for da må de selge det som er bestilt, mens grupper som tar opp forhåndsbestilling gjerne gir seg fortere med salget. Som et tips hvis dere velger å ta opp bestilling først, er å innføre et minimum antall produkter som alle må selge. Dette kan bidra til å gi dere en større forutsigbarhet i antall kroner dere vil komme til å samle inn. Det vil også føre til at alle bidrar på mer likt nivå. Det er ikke noen hemmelighet at i enhver dugnad er det alltid noen som bidrar med veldig mye salg, mens andre nesten ikke selger noe.
dugnad

Bestilling via hjemmeside

Når dere er klare til å bestille, kan dere gjøre dette via hjemmesiden Dugnadsdeal.no på vårt enkle og oversiktlige bestillingsskjema. Her fyller dere ut hvem som skal motta varene, og hvilken adresse dere ønsker varene levert til. Dere betaler ingenting ved bestilling. Betalingen skjer først når varene er solgt, slik at dere kan betale med pengene dere har tjent inn. Etter at fakturaen er betalt, vil dere sitte igjen med oppgitt fortjeneste fra fortjenestekalkulatoren. Når bestillingen er registrert hos oss, vil en av våre ansatte ta kontakt for å avtale levering. Varene leveres på ønsket adresse på dagtid (08-16). Sjåføren vår ringer i god tid på leveringsdagen, slik at dere vet når dere må være til stede. Husk å telle over at antall varer stemmer. Lykke til med dugnaden, og takk for at dere velger Dugnadsdeal som deres samarbeidspartner.