Dugnad sokker

Våre populære ankelsokker er perfekte til trening hele året, og til lave sko og bare sommerlegger. En pakke inneholder 10 par hvite ankelsokker i en behagelig myk kvalitet. Velg mellom størrelse 35-39, eller 40-44. Utsalgsprisen er 300 kroner per pakke, og det er god fortjeneste. Dugnad sokker er enkle produkter å selge. Alle trenger sokker, og det er en forbruksvare som vi stadig må kjøpe nye av. Dugnad sokker er enkel å kombinere med våre andre produkter, som gjør at dere har mulighet til å tjene mer penger per kunde.

1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

Dugnad sokker skoleklasser

Dugnad sokker er en ypperlig salgsdugnad å arrangere for å tjene penger til klassetur i både innland og utland. Spesielt turer til utlandet, som har blitt mer vanlig de siste årene, kan fort blir veldig kostbare med flere tusen kroner i budsjett per elev. Men også klasseturer i nærmiljøet, eller innenlands vil koste ganske mye per elev. Ikke alle foreldre har økonomiske midler til dyre klasseturer. Dugnad er da en flott måte å likestille alle elevene på, uansett familiens økonomiske situasjon. Dugnad sokker er en enkel salgsdugnad å gjennomføre for en skoleklasse. Elevene kan selge varene selv. De lærer da å bidra til fellesskapet, og tjene egne penger etter ærlig arbeidsinnsats.

dugnad sokker

Dugnad sokker idrettslag

Er du en del av et idrettslag eller idrettsklubb er du vant til at det kommer opptil flere dugnadsrunder i løpet av et år, og kanskje synes du det er et ork. Vi i Dugnadsdeal har derfor satt sammen en gruppe dugnadsprodukter med god kvalitet, som er lette å selge uten at du trenger å bruke altfor mye tid eller innsats i en allerede hektisk hverdag. Samtidig sikrer det klubben og laget en god og trygg inntektskilde slik at barna og ungdommene kan reise på alle turer, cuper og turneringer de måtte ønske. Dugnad sokker er en enkel og effektiv måte å få inn mye penger på kort tid, og produktene er enkle for barna å selge selv så de også kan være med å bidra. Vi anbefaler likevel å arrangere dugnad sokker i kombinasjon med noen av våre andre dugnadsprodukter for å sikre at dere tjener mest mulig på hver kunde.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge.
dugnad sokker

Dugnad sokker russegrupper

Har du endelig begynt på videregående skole og lukter russetiden i det fjerne? Da har du kommet til rett plass. Vi i Dugnadsdeal kan hjelpe deg og russegruppen din med å tjene penger som kan dekke både russebuss, eller russebil, utstyr, klær og russeturer. Det er opp til dere hvor mye penger dere vil tjene. Vi kan skreddersy et opplegg som passer deres behov og budsjett.

Dugnad sokker er en ypperlig salgsdugnad å kjøre for en russegruppe. Alle trenger sokker, og en må stadig kjøpe nye. Enten blir det hull, misfarging etter at noen slang oppi en rød sokk i hvitvasken, eller så finner du rett og slett ikke den andre sokken. Det betyr at dere med fordel kan kjøre mer enn én dugnad sokker, men vi anbefaler å kombinere med andre produkter for å tjene mest mulig per kunde.
dugnad sokker

Bestilling og betaling

Å kjøre dugnaden gjennom Dugnadsdeal er enkelt, effektivt og trygt fra første stund. Dere velger selv om dere vil bestille et fast antall varer på forhånd, eller selge først og så bestille. Vi kan skreddersy hele opplegget og hjelpe dere med å velge riktige produkter og antall, som gjør at dere når målet dere har satt. Hvis dere er rutinerte dugnadsfolk allerede er det bare å kjøre på. All informasjon om både produkter, priser og antall er lett tilgjengelig på vår hjemmeside, og dere kan selv sjekke fortjenesten dere kan oppnå ved å bruke vår fortjenestekalkulator.

Når dere er ferdig med salgsperioden legger dere enkelt inn bestillingen og ønsket leveringsadresse i vårt bestillingsskjema på hjemmesiden Dugnadsdeal.no. Varene blir levert kort tid etterpå. Fra dere mottar fakturaen har dere ytterligere 14 dager før dere må betale, som gir dere god tid til å tjene inn pengene så dere unngår at noen må legge ut penger av egen lomme.

Uansett om det er dugnad for idrettslag, skoleklasser, eller russegrupper anbefaler vi å ha en eller to personer til å være økonomiansvarlig. Det kan også lønne seg å ha en dugnadsansvarlig kontaktperson som tar seg av det administrative. Vi står klare til å hjelpe dere med alt dere måtte trenge underveis.