Dugnad russ

Russetiden byr på fest og moro, og gir minner som varer livet ut, men det handler også om å være en del av et større fellesskap. Det å feire russetiden har endret seg veldig de siste årene, og stadig flere russ har ambisiøse mål når det kommer til innkjøp av russebil eller russebuss. Det betyr at russetiden for de fleste innebærer store kostnader, og med mindre foreldrene betaler, blir det å drive dugnad russ gjerne en nødvendighet for å kunne gjennomføre russetiden i tråd med ambisjonene.

1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

En russebuss koster ofte flere hundre tusen kroner, og i de drøyeste tilfellene kan de komme opp i et par millioner. Da er det ikke rart det må jobbes for pengene! Russegrupper har ofte et sterkt felleskap, og er flinke til å utføre inntektsbringende dugnader. Vi i Dugnadsdeal har også et sterkt ønske om å hjelpe deres russegruppe til drive dugnad russ på en enkel, effektiv og trygg måte. Det første vi kan hjelpe med er hvordan dere setter opp et budsjett.

Budsjett dugnad russ

Et av de viktigste tingene dere gjør som en russegruppe er å sette opp et ryddig budsjett. Det er viktig at hele russegruppen er enig om hva dere skal gjøre når det gjelder dugnad russ, og at dere tilpasser budsjettet deretter. Ved å bli enig om dugnad russ i forkant unngår dere misforståelser og konflikter underveis.


Et annet viktig tips er å forhøre dere med tidligere russ og ikke minst foreldre. Jo flere dere forhører dere med på forhånd, jo mer innsikt og kunnskap får dere, og gjør dere bedre rustet til å lage et realistisk budsjett. I selve budsjettet er det viktig å få oversikt over alle utgifter dere kommer til å ha i forbindelse med russetiden, som klær, russetreff, russekroer, slippfester, kjøretøy, logo, drivstoff og så videre. I tillegg kan det være lurt å ha litt ekstra penger i en krisekasse hvis det skulle komme noen uforutsette utgifter underveis.

dugnad russ

Når starte med dugnad russ

Når dere har skaffet dere oversikt over de totale utgiftene må dere finne ut hvordan dere skal finansiere dette. Det vanligste er å sette en fast egenandel som hver person på gruppen betaler inn. Dette kan man gjerne starte med tidlig i 1. eller 2.klasse på videregående skole for at arbeidet med dugnad russ spres litt utover og gjør det er lettere å få oversikt over hvor mange runder med dugnad russ det vil være nødvendig å gjennomføre for å oppnå ønsket beløp. Det kan lønne seg å ha to økonomiansvarlige til å passe på at det dere blir enige om faktisk gjennomføres. Et så stort ansvar er tøft å sitte med alene.

Velg produkter

Dugnadsdeal fører populære produkter som alle trenger i hverdagen, og som er lette å selge med god fortjeneste. Du kan velge mellom toalettpapir, tørkepapir, sokker, mikrofiberkluter, tennbriketter og gratulasjonskort. Vi anbefaler å selge produktene i kombinasjon, slik at det blir mer å velge mellom for de som skal kjøpe og at dere kan tjene mest mulig per kunde. Vi har stort fokus på kvalitet i alle ledd og vi er opptatt av miljøet, derfor er for eksempel toalettpapiret og tørkerullene EU Ecolabelet og Svanemerket.
dugnad russ

Bestilling dugnad russ

Rent praktisk er det to ulike måter å gjennomføre dugnad russ på hos Dugnadsdeal. Russegruppen kan enten velge å ta opp bestilling på produktene før dere legger inn bestillingen hos oss, eller bestille et fast antall varer for så å selge det dere har bestilt. Skal dere gjennomføre flere runder med dugnad russ, noe dere antakeligvis må, kan dere prøve ut ulike løsninger for å se hva som fungerer best for dere. Vår erfaring tilsier at gruppene som bestiller et fast antall per person ofte tjener best, for da må en selge det som er bestilt. Samtidig som noen synes det virker litt skummelt. Velger dere derfor å ta opp forhåndsbestilling, er et lite tips å sette et minimumsantall som alle må selge. Dette kan bidra til at dere har en større forutsigbarhet i hva russegruppen vil tjene på hver runde med dugnad russ, og føre til at alle i russegruppen bidrar med så lik innsats som mulig.

dugnad russ

Bestilling via hjemmeside

Når dere er klare til å bestille, kan dere gjøre dette via vår hjemmeside Dugnadsdeal.no på vårt enkle og oversiktlige bestillingsskjema. Her fyller dere ut hvem som skal motta varene, og hvilken adresse dere ønsker varene levert til. Betalingen skjer når varene er solgt, slik at dere kan betale med pengene dere har tjent inn. Etter at fakturaen er betalt, vil dere sitte igjen med oppgitt fortjeneste fra fortjenestekalkulatoren.

Så snart bestillingen er registrert hos oss, vil en av våre ansatte ta kontakt for å avtale levering. Varene leveres på ønsket adresse på dagtid mellom 08 – 16. Vår sjåfør vil ringe dere i god tid på selve leveringsdagen. Husk å telle over at antall varer stemmer. Lurer dere på noe underveis er vi i Dugnadsdeal alltid tilgjengelige og vil hjelpe deg så fort som mulig. Takk for at dere velger oss som samarbeidspartner.