Dugnad kort - Lettsolgte produkter

Gratulasjonskort er et produkt som alle trenger med jevne mellomrom, som da er helt supert å ha liggende klart i skuffen når noen plutselig har bursdag, eller fortjener en liten ekstra oppmerksomhet. Kundene som kjøper dugnad kort gjør dessuten et godt kjøp og støtter samtidig en god sak. Dugndasdeal tilbyr kjempefine kort av den høyeste kvalitet med glasert front og universelle motiver som passer for enhver anledning, som er lette å selge med god fortjeneste.

1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

Dugnad kort er ypperlig som slagsdugnad for både idrettslag, russegrupper lag og foreninger og skoleklasser. En pakke inneholder 16 doble kort og konvolutter, og utsalgsprisen er 300 kroner per pakke. Vi anbefaler å kombinere dugnad kort med flere av våre andre dugnadsprodukter for å tjene mest mulig penger per kunde.

Dugnad kort skoleklasser

Klasseturer er sosialt, lærerikt og kan bidra til økt fellesskapsfølelse og gi elvene minner for livet. I de senere årene har det også blitt mer vanlig å arrangere skoleturer til utlandet, som byr på fantastiske opplevelser, men som ofte er svært kostbare. Budsjettene kan fort bli mange tusen per elev, og ikke alle familier har råd til det. Dugnad kort kan være en fin måte å engasjere elevene til å bidra selv til å tjene penger til turen, og jevner ut ulikhetene mellom elevene uavhengig av foreldrenes inntekt. Dugnad kort en av de letteste typene dugnad for kortpakkene tar opp lite plass når det gjelder lagring.

dugnad kort

Dugnad kort idrettslag

Idrettslag er den gruppen som er mest avhengig av jevnlig dugnad kort for å få råd til både turer, cuper og turneringsavgifter. Flere idrettsklubber bruker også inntekter fra dugnader til å holde nede medlemskontingenten. Dugnad kort er en populær salgsdugnad for idrettslag for det er god fortjeneste, trenger lite lagringsplass, og kortene er enkle å selge for både de yngre og de litt eldre medlemmene gjennom for eksempel dørsalg i nabolaget.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge.
dugnad kort

Dugnad kort russegrupper

For mange er russetiden det store høydepunktet ved å gå på videregående skole, men mange bekymrer seg over hvor kostbart det kan bli. Spesielt hvis drømmen er å være en del av en russebuss, eller russebil. Dugnadsdeal kan skreddersy et opplegg som sikrer russegruppen økonomiske midler til alle aktiviteter og utstyr dere måtte trenge. Dugnad kort er en super enkel måte å tjene gode penger på, gjerne kombinert med noen av våre andre produkter. Sjekk vår dugnadskalkulator på hjemmesiden vår for å se hvor mye dere kan tjene på en runde med dugnad kort.
dugnad kort

Bestilling og betaling

Det er to måter å gjennomføre dugnad kort på. Siden kortene er så fine er det mange som velger å bestille et fast antall kort per person, slik at kortene kan vises til potensielle kunder. Ved å bestille et fast antall på forhånd vet dere også nøyaktig hvor mye dere vil tjene på dugnad kort. Alternativ to er at dere tar bestillinger fra kundene først, og så legger inn bestillingen hos oss når salgsperioden er ferdig. Velger dere den løsningen vil vi anbefale å sette et minimumsantall som alle må selge for å sikre at alle bidrar mest mulig likt.

Når varene er lagt inn i bestillingskjemaet på hjemmesiden vår Dugnadsdeal.no, vil en av våre ansatte ta kontakt for å avtale levering. Varene leveres på ønsket leveringsadresse og vi sier ifra i god tid før vi kommer. Husk å telle over varene når de kommer. Etter det sender vi ut faktura som forfaller 14 dager etter at varene er mottatt, som gir dere god tid til å tjene inn pengene før dere betaler slik at ingen må legge ut fra egen lomme.