Dugnad idrettslag

Dugnad Idrettslag

De fleste idrettslag vil være helt avhengige av dugnadsarbeid. Sportsutstyr, drakter, turneringsavgifter, og idrettsturer koster mye penger, og selv om man betaler medlemskontingent er det vanskelig å få økonomien til å gå rundt uten en ekstra inntekt. Idretten skal være for alle uansett økonomisk situasjon, og dugnad idrettslag er med på sikre at alle får oppleve idrettsglede, mestring og fellesskap, og delta på aktiviteter og arrangementer med sine jevngamle.

1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

Dugnad idrettslag – fyll klubbkassa

Dugnad idrettslag gir derfor etterlengtede penger i klubbkassen, og gir dessuten hele nabolaget muligheten til å være med på å støtte en god sak. I tillegg kan salgsdugnader være en måte å holde medlemskontingenten på et så lavt nivå som mulig, så alle barn og unge kan drive med idretten de elsker. Noen idrettslag har faste dugnadsansvarlige, mens andre rullerer på det. Uansett kan det lønne seg å ha noen personer som tar seg av det administrative rundt dugnaden, for at prosessen skal gå mest mulig knirkefritt. Våre dugnadseksperter gir deg gjerne råd, og skreddersyr løsninger som passer best for deres dugnad idrettslag.

Det er mange flinke frivillige ildsjeler som bidrar med stor dugnadsånd rundt om i landet gjennom alt fra ryddearbeid til vaffelsteking, og som gir omsorg for klubbens medlemmer. Det å drive en dugnad idrettslag vil engasjere flere i og rundt klubben, og noen få runder med dugnad idrettslag vil kunne samle inn mange tusen kroner på relativt kort tid med minimal innsats. Det vil dessuten være en ekstra drahjelp for klubbens ildsjeler, som ikke klarer å dra hele lasset alene.

dugnad idrettslag

Dugnad for idrettslag – gjort enkelt

Kanskje er idrettsklubben kjemperutinert og har gjennomført drøssevis med dugnader, eller så er det kanskje aller første gangen. Uansett er vi i Dugnadsdeal her for dere, og har laget en prosess som gjør det enkelt, effektivt og stressfritt å drive med dugnad idrettslag. Dere kan velge mellom to ulike salgsløsninger. Enten bestiller dere inn et fast antall varer per person som alle så må selge, eller så selges produktene inn først for så å legge inn bestillingen hos oss etterpå.

Vår erfaring er at de som har et fast antall i forkant tjener mest penger, men hvis dere velger den andre løsningen vil vi råde dere til å ha et minimumsantall varer som må selges per person. På den måten vil det være mer forutsigbart hvor mye penger dugnaden generer siden det kan kalkuleres i vår fortjenestekalkulator på forhånd, og det fører også til at alle som medvirker i dugnaden bidrar i mer lik grad.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge. På nettsiden vår finner dere en praktisk oversikt over alle tilgjengelige produkter, med produktinformasjon. Det er gjerne enklere å selge produktene hvis dere har kunnskap om dem.

Vi tilbyr toalettpapir, tørkeruller, tennbriketter, mikrofiberkluter, sokker og gavekort, og vi anbefaler dere å selge de ulike produktene i kombinasjon, slik at dere kan tjene mest mulig penger på samme kunde. Dugnadsdeal har det største fokuset på kvalitet og miljøbevissthet i alle ledd. Derfor er blant annet våre doruller og tørkeruller EU Ecolabelet og Svanemerket. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer og kjemikalier som brukes, og til god holdbarhet.
dugnad idrettslag

Bestillingsprosessen

Når dere så er klare til å legge inn bestillingen, gjøres det enkelt via det oversiktlige bestillingsskjemaet som ligger på vår hjemmeside Dugnadsdeal.no. Her fylles det ut hvem som skal motta varene, og til hvilken adresse varene ønskes levert. Betalingen skjer først når varene er solgt, slik at dere får tid til å samle inn pengene for det dere har solgt i dugnad idrettslag før produktene skal betales. Etter at varene er trukket fra, er resten av pengene idrettslagets fortjeneste. Når bestillingen er registrert hos oss, vil en av våre ansatte ta kontakt for å avtale levering. Dere vil bli varslet i god tid før levering, slik at dere er sikre på at det er noen tilstede for å ta imot varene. Husk å telle over at antall varer stemmer.

Lykke til med dugnaden, og takk for at dere velger Dugnadsdeal som deres dugnadspartner.