Tjen penger på dopapirdugnad

Dopapirdugnad er en av de vanligste salgsdugnadene, gjerne kombinert med tørkeruller. Dopapirdugnad fungerer perfekt både for idrettslag, skoleklasser, russ og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad. Dugnadsdeal har fokus på miljøbevissthet og god kvalitet i alle ledd, og derfor har vårt dopapir og tørkeruller EU Ecolabelet og Svanemerket. Svanemerket stiller strenge krav til energieffektivitet, materialer og kjemikalier som brukes, og til god holdbarhet. Dugnadsdeal fører et 3-lags mykt papir med 100% ny-fiber av høy kvalitet. En sekk inneholder 56 ruller og utsalgsprisen er 500 kroner per sekk.

1
Kalkulator
2
Kontaktinformasjon

Dugnadskalkulator


Antall personer

Pers
Sekker m. toalettpapir
(56 ruller pr sekk)
Totalt

Sekker m. tørkeruller
(28 ruller pr sekk)

Totalt
Esker m. tennbriketter
(250 briketter pr eske)
Totalt
Pakker m. kluter
(12 stk pr pakke)
Totalt
Pakker m. sokker
(10 par pr pakke)
Totalt
Pakker m. gratulasjonskort
(16 kort pr pakke)
Totalt
Dere tjener Kr

Kontaktinformasjon

Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Adresse:

Total utsalgspris:
Å betale:
Deres fortjeneste:
Frakt på Kr tilkommer

Alle trenger dopapir

En dopapirdugnad er en av de enkleste dugnaden å gjennomføre siden det er en forbruksvare alle trenger, i tillegg er det en dugnad med god fortjeneste. Det er derfor mange som benytter seg av dopapirdugnad for å tjene penger til sine formål enten det er med idrettsklubben, skoleklassen, eller russegruppa. Det vanligste er å selge 10-15 sekker med dopapir per person. De fleste pleier også å selge mellom 5-7 sekker med tørkepapir samtidig på samme dugnad. For mange kunder har en tendens til å velge både dopapir og tørkepapir hvis det er tilgjengelig. Vi anbefaler alltid å ha flere enn ett produkt i salgsdugnaden, siden det øker sjansen for å tjene mer per kunde.

dopapir dugnad

Dopapirdugnad for idrettslag

Dopapirdugnad er en av de vanligste dugnadene for idrettslag, og gjøres oftest i kombinasjon med tørkerull for å tjene mest mulig penger til klubben. Hvis klubben i tillegg har mange medlemmer, trenger ikke hver person å selge så mange sekker i dopapirdugnad før klubben har tjent mange tusen kroner. Tjen penger til klubben ved å gjennomføre enkle salgsdugnader som en dopapirdugnad. Sjekk vår fortjenestekalkulator for å se hvor mye din idrettsklubb kan tjene på dopapirdugnad.

Våre produkter

Dugnad idrettslag kan virke krevende, men vi i Dugnadsdeal har gjort det så enkelt som mulig for dere. Vi hjelper dere i alle trinn av prosessen, og er tilgjengelig hele tiden hvis dere har spørsmål. Det første dere må gjøre er å finne ut hvor mye penger dere trenger, og hvilke produkter dere ønsker å selge.
dopapir dugnad

Dopapirdugnad for skoleklasser

Tjen penger til klassen på en enkel og effektiv måte! Dugnad i skoleklasser har blitt mer og mer populært de siste årene, og mange er avhengig av dugnad for å få råd til ulike skoleturer og andre arrangementer. Og det er ingen tvil om at en av de store favorittene er dopapirdugnad gjerne kombinert med tørkeruller, for å tjene sårt trengte penger til klassekassen. Å tjene penger til klassetur ved å velge dopapirdugnad er en enkel måte å få inn mye penger på med minimal arbeidsinnsats. Det er god fortjeneste på hver sekk, og dopapir er noe alle trenger. Dette gjør at elevene må betale mindre fra egen lomme, og en dugnad kan være avgjørende for å få gjennomført en klassetur.

Dopapirdugnad for russ

For russ er dopapirdugnad og tørkerull dugnad den vanligste salgsdugnaden. Nesten alle russebusser gjennomfører minst én dopapirdugnad, og det er også veldig populært blant russebiler, og busser, vandreruss, konseptgrupper og andre russegrupper. Dette er også den dugnaden russegrupper tjener mest penger på, og siden toalettpapir er forbruksvare er denne dugnaden også den enkleste å gjøre flere ganger.

dopapir dugnad

Bestilling av dopapir

Det er to måter å drive dopapirdugnad på. Dere kan enten bestille et fast antall sekker per person på forhånd, som da de medvirkende må selge alt etter som hvor mye penger dere trenger å tjene. Eller så kan dere selge varene først, og så sende inn bestillingen på antall sekker solgt til oss i Dugnadsdeal etterpå. Fordelen med den første måten er at dere vet hvor mye dere tjener på forhånd og at generelt folk gir en større innsats for å selge alle sekken. Den andre måten, vil etter vår erfaring føre til at noen selger veldig mye, mens andre nesten ikke selger noen ting. Dette kan jevnes ut ved at alle har et minimum antall sekker å selge. Når dere er klare til å bestille kan dere enkelt gjøre dette via det oversiktlige bestillingsskjemaet på vår hjemmeside Dugnadsdeal.no. Her skriver dere også hvem som skal motta varene og på hvilken adresse de skal leveres på. Betalingen skjer ikke under bestillingen, men først når dere har solgt sekkene. Det sikrer at ingen trenger å legge ut for solgte varer, og dere har god tid på å få samlet inn pengene før fakturaen skal betales. Etter fakturaen er betalt vil resten være deres fortjeneste. Husk varetelling slik at dere er sikre på at dere har fått riktig antall sekker.